Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

207 commentaren van in totaal 207 beoordelingen
Service
Erik Steverink (Raalte)
14/12/2018
10

Voor het eerst sinds jaren weer een auto bij de officiele dealer in onderhoud.De kosten vielen mee en de service was een aangename verrassing.

Service
Jan Krosman (Raalte)
07/12/2018
10

Ik heb geen enkele klacht!

Service
B J Schrijver (Olst)
05/12/2018
9

Heel mooi bedrijf leuke mensen om mee te werken.

Service
J.Smeenk (Raalte)
05/12/2018
10

goed behandeld en geen klachten

Service
M rensen (Luttenberg)
30/11/2018
9

Omdat alles altijd naar wens gaat altijd een goede uitleg en klantvriendelijk.

Verkoop
R. Van Egten
23/11/2018
10

Vanaf mijn eerste bezoek tot en met de aflevering en zelfs daarna ben ik uitstekend geholpen!

Service
J.Pronk (Marienheem)
09/11/2018
10

ik ben al jaren klant van Garage Morrenhof en ben er zeer tevreden mee .

Service
Dhr. R.J. van Dam (Diepenveen)
02/11/2018
10

Vakkundig geholpen en niets dan lof over het schoonmaken van het interieur.

Verkoop
Azar Tashji (Nijverdal)
29/10/2018
10

Goed behandeld en vriendelijke mensen

Service
Rene (Raalte)
17/10/2018
10

prima

Service
Jan Bruggeman (Raalte)
11/10/2018
8

Goede service.

Service
dhr kluin
05/10/2018
10

goede service en netjes volgens afspraak.

Service
Krukkert (Nijverdal)
26/09/2018
10

Netjes te werk en beloven wat ze zeggen.

Service
mevr wolters
26/09/2018
9

Netjes en duidelijke service.

Service
mevrouw Klomp (Raalte)
26/09/2018
8

Eerst regelde mijn man het onderhoud van onze auto. Nu sta ik daar alleen voor en voel mij goed begrepen en geholpen door garage Morrenhof.

Service
De hr J. Dingerdis (Raalte)
19/09/2018
9

Goede service en afspraken worden zeer correct nagekomen.Prijsstelling ook gunstig

Service
Gerard Tielbeke (Raalte)
13/09/2018
8

Voldoen volledig aan mijn verwachting

Service
Monique Nijboer (Raalte)
13/09/2018
10

Ben al jaren een tevreden klant.

Service
Bregina (Heino)
29/08/2018
10

Deskundig en eerlijk. Duidelijk over de te verwachte kosten en informeren je vooraf als er meerwerk is. Erg vriendelijk en informele sfeer. En top dat je auto gewassen wordt bij een grote beurt. Dat kom je haast niet meer tegen, zo'n service!

Service
deheer janleuvenink (gorssel)
22/08/2018
8

ik ben prima geholpen

Service
Elly v.d. Molen (Raalte)
15/08/2018
10

Al sinds jaar en dag een dealer waarop je kunt vertrouwen.

Verkoop
Mevr. Nijhuis
15/08/2018
9

De medewerkers zijn vriendelijk. Zowel voor, tijdens als na de onderhandeling en koop duidelijke antwoorden op alle vragen. De medewerker waarmee uiteindelijk de koop gesloten is, was ook na de aflevering nog zeer bereid om naar extra mogelijkheden te zoeken voor een persoonlijk verzoek. Hierover werd duidelijk en regelmatig gecommuniceerd. Afspraken zijn zowel voor, tijdens als na de aflevering volledig nagekomen.

Service
I. Bessembinder
06/08/2018
10

Fijne nette afhandeling, duidelijke uitleg van verrichtte werkzaamheden. Een en ander straalt vertrouwen uit.

Service
b. kogelman (Raalte)
01/08/2018
10

wordt goed behandeld

Service
Lsibelt (Raalte)
18/07/2018
9

Prettige uitleg, altijd netjes overleg voor er iets wordt gedaan, aardige medewerkers

Service
Henk Eikelboom (Raalte)
12/07/2018
9

omdat ik er correct word geholpen en er word waar nodig goed met je mee gedacht.

Service
Krukkert (Nijverdal)
12/07/2018
10

Netjes en alles volgens afspraak

Service
Harry en Heidi Arends (Raalte)
09/07/2018
10

Er wordt van alles aan gedaan om het de klant naar de zin te maken.

Service
mevr. Y. Wagenaar (Heino)
28/06/2018
9

Prima garage, goede voorlichting over de prijs en klantvriendelijke mensen.

Service
H.Schaapman
27/06/2018
10

op deze dealer is niets aan te merken werkelijk uitstekende servicelaat niets te wensen over

Service
Hans van Loon
20/06/2018
10

Morrenhof heeft vriendelijk en (zover ik kan nagaan) deskundig personeel

Service
Liesbeth Offenberg (Raalte)
20/06/2018
9

Telefooongesprek correct en afhandeling onderhoudsbeurt naar tevredenheid .Tot op heden geen complicaties.

Service
Dhr. Jans Steenbergen (Raalte)
06/06/2018
10

Ik ben zeer tevreden over de werkplaats en de receptie.

Verkoop
Jan Nijland (Rijssen)
06/06/2018
9

Gewoon een goed bedrijf vriendelijk en de koffie staat klaar

Service
Anja (Nijverdal)
16/05/2018
9

Snelle service en klantvriendelijkheid

Service
Jannie Bosch-Jansen (Welsum)
14/05/2018
8

Goede ontvangst en service, correcte info over de reparaties

Verkoop
Jan Krosman (Raalte)
04/05/2018
9

goede dealer. Prima behandeling. Prima garage.

Service
J.Wielaard (Olst)
04/05/2018
10

Onverwacht met een vraag binnenkomen en direct bij de balie interesse voor het probleem en het direct daarna actie ondernemen tot hertsel

Service
Dhr. Vloon (Holten)
02/05/2018
8

De verkoop van auto´s (prijstechnisch) laat te wensen over ook eens een keer een goede klant te gemoed komen

Service
P.M.Harink (Heeten)
18/04/2018
8

Prima bedrijf, weinig tot niets op aan te maken, goede snelle service, prettige medewerkers.

Service
Stephan van der Voort (Deventer)
18/04/2018
9

vriendelijk, deskundig en klantgericht.

Service
Jan van Mullem (Holten)
04/04/2018
9

Vriendelijk personeel en heeft een goed uitstraling werkplaats en showroom. Ik heb geen klachten over het onderhoud. Toyota betrouwbaar evenals de dealer.

Service
Oosterhuis (Lemelerveld)
28/03/2018
9

Aardige mensen verstand van zaken

Service
HvdStrate
14/03/2018
9

gewoongoed

Service
Annet herder (Deventer)
16/02/2018
9

Ze zijn vriendelijk en behulpzaam

Service
Jos (Marienheem)
07/02/2018
9

Ik Ben al ongeveer 20 jaar klant, bevalt prima .

Service
Uitslag (Dalfsen)
17/01/2018
8

prima garage

Service
Anoniem
10/01/2018
9

Zeer kundige en correcte medewerkers

Service
Anoniem
10/01/2018
9

Prima service, goede communicatie

Service
J van Tongeren (Hellendoorn)
21/12/2017
9

goede uitstraling, vriendelijk en vakkundig personeel, goede afspraken

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Prima service, klantgericht, en afspraak is afspraak.

Service
mw. M. Waelen (raalte)
22/11/2017
9

de service aan de balie is goed. ze denken met je mee. en doen hun best om je tegemoet te komen als er onverwacht meer gebreken aan daglicht komen. gebouw is mooi verbouwd.

Service
anton olde hensken (raalte)
04/10/2017
9

altijd netjes en correct behandeld

Service
Anoniem
27/09/2017
8

Het zou fijn om vooraf een prijs indicatie te krijgen om te weten hoe duur een reparatie gaat kosten.Verder informeren ze goed als er iets extra's moet gebeuren of als er een actie is.bijvoorbeeld ik moest nieuwe banden belde ze mij dat er een actie was en of er ook andere banden op mochten die van de actie

Service
Anoniem
14/09/2017
10

vanwege de goede service en deskundig personeel

Verkoop
Anoniem
06/09/2017
9

correct en vriendelijk

Service
A.Wichinkkruit
06/09/2017
10

weer het zelfde

Service
Johan Wielaard (Olst)
06/09/2017
10

Behulpzaam en eerlijk antwoord op moeilijke vragen.Receptionist is vriendelijk en neemt de tijd om te helpen

Service
Anoniem
31/08/2017
7

je krijgt een fiets mee bij een kleine of grote beurt prima hoor! maar geen auto oftewel dan word er wat in rekening gebracht die kleine service zit wel bij de prijs in !tenminste als deze info klopt mij is geen auto aangeboden afstand 7 km

Service
Dhr. N.Voskamp (Olst)
09/08/2017
9

Goed geholpen/ geadviseerd, vriendelijk. Wel wat prijzig maar dan heb je ook wat! Zeer tevreden over deze dealer! Ik kom zeker weer

Service
J. Koerkamp
09/08/2017
8

vlotte klantvriendelijke behandeling

Service
Krukkert (Nijverdal)
09/08/2017
10

Gewoon super personeel rekening klopt altijd

Service
Riny den Heijer (Holten)
24/07/2017
8

ik ben zeer tevreden over hun

Service
Liesbeth Offenberg (Raalte )
13/07/2017
8

Informatie duidelijk, correcte afwikkeling.Afspraken zijn nagekomen.

Verkoop
Theo Vloon (Holten)
13/07/2017
9

Ben al jaren klant bij Toyota Morrenhof in Raalte bevalt mij nog steeds goed, het is een betrouwbaar autobedrijf waar je altijd op kunt rekenen en graag voor je klaar staan, zowel bij aankoop en onderhoud van je auto.

Verkoop
Anoniem
27/06/2017
9

betrouwbare, transparante , zeer goede dealer

Service
Anoniem
27/06/2017
8

Ik vind de service bij morrenhof top

Service
Anoniem
22/06/2017
10

Makkelijk online een afspraak maken, een leenfiets ter beschikking kunnen krijgen, goede service en vriendelijk personeel.
De auto was gewassen ook prettig!

Service
A.klomp (Raalte)
20/06/2017
9

Zeer prettig en goed geholpen.

Service
Anoniem
14/06/2017
10

Klantvriendelijk en een uitstekende service

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Vriendelijk personeel. Goede service en deskundigheid.

Service
Anoniem
02/06/2017
8

Prima bedrijf. Transparant en vakkennis. Auto komt altijd schoner terug.

Service
A.Langevoort (Raalte)
31/05/2017
10

alles kan in overleg.

Verkoop
Dhr G J Bosch (Heino)
24/05/2017
10

Betrouwbare auto en dealer

Service
Frans. Oosterlaar (Raalte)
03/05/2017
9

Ik ben al jaren tevreden over Morrenhof
Wat ze afspreken gebeurt ook .

Verkoop
hr. J.Stuurman (Deventer)
03/05/2017
10

Deskundig, vriendelijk,behulpzaam , geduldig en niet pushend.

Service
Ineke van Uitert (Twello)
03/05/2017
10

Medewerkers van Toyota Morrenhof zijn klantvriendelijk, denken mee en leveren goed werk af.

Service
Anoniem
10/04/2017
8

prime service / komen afspraken na

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Het zijn goede en vakkundige garagemedewerkers. Nooit geen problemen

Service
Evert Haije (Raalte)
05/04/2017
10

Houden zich aan afspraken en je wordt netjes behandeld.

Service
Anoniem
22/02/2017
10

Onderhoud volgens afspraak en kosten uitgevoerd.

Service
Anoniem
22/02/2017
8

fijne zaak

Service
j.h.gerritsen (hellendoorn)
22/02/2017
9

een bedrijf waar prettig mee om te gaan is.

Service
Dick krukkert (Nijverdal)
15/02/2017
10

Netje en snel gaan netjes met je auto om

Service
Fam Gerritsen (Genemuiden)
27/12/2016
9

Behulpzaam,op hoogte houden met de stand van zaken,serieus genomen worde, vriendelijk.

Verkoop
Paula Knobben (Heino)
09/12/2016
10

Vriendelijke mensen. Goede uitleg. Ophalen was een feestje.

Service
Anne te Wierik (Gorssel)
01/12/2016
10

Bedrijf wat ik al jaren ken en waar mensen ook al jaren werken! Zeer correct, vriendelijk en kundig. Hele prettige sfeer en goede overlegmogelijkheden. Ik rij nog steeds naar dit bedrijf hoewel ik al sinds 2007 uit de omgeving weg ben.

Service
Merv. Meijer jorink (Raalte)
26/10/2016
10

Ik ben prettig ontvangen en de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd.

Service
Anoniem
13/10/2016
10

Ik voel me er thuis. Vriendelijk personeel. Belangstellend.

Service
Anoniem
05/10/2016
8

goede service vriendelijk personeel

Service
Rob Mulder (Heeten)
14/09/2016
10

Ben al jaren een tevreden klant

Service
mevrouw J.A. brewer- de Koster (Raalte)
12/09/2016
8

het werk wordt goed uitgevoerd, veranderingen van te voren gemeld, prettig contact

Service
voskes (Wijhe )
08/09/2016
10

Zeer tevreden

Service
A.c dam (Raalte)
05/09/2016
8

Vakkundig en klant vriendelijk

Service
Dick Krukkert (Nijverdal)
31/08/2016
10

Netjes en werken goed zijn zuinig op je auto

Service
Anoniem
24/08/2016
6

rekening kan minder service goed

Service
Fons Hagen (Boskamp)
18/08/2016
9

Sinds 4 jaar klant bij deze dealer en tot dusver uitermate te vreden over de service en kwaliteit van geleverde werkzaamheden

Service
Paula Knobben (Heino)
10/08/2016
10

Vriendelijke mensen. Goede uitleg. Ophalen was een feestje.

Service
Anoniem
03/08/2016
9

Ik ben zeer tevreden.Spontaan .Ik voel mij daar thuis.Jij bent daar geen nummer.(Spontaan met je omgaan)

Service
H.A. (Henk) Sepers (Okkenbroek)
27/07/2016
9

Afspraak is afspraak en geven inzicht in uit te voeren en uitgevoerde werkzaamheden.

Verkoop
Liesbeth Offenberg (Raalte)
19/07/2016
9

De Toyota is tot op heden plezierig in gebruik en de uitvoering vind ik perfect. Kleur (zilvergrijs) naar mijn zin.

Helaas ervaar ik een dode hoek aan de voorzijde bij het parkeren. Hopelijk ga ik hier aan wennen.

Service
Anoniem
06/07/2016
9

vakmanschap

Verkoop
Anoniem
06/07/2016
8

De verkoper is erg vriendelijk en heeft ons tijdens het verkoopproces en aflevering erg goed geholpen.

Verkoop
Mevr M Ghielen
06/07/2016
9

Een bedrijf met vriendelijke, behulpzame medewerkers, die alles doen om goede service te verlenen.

Verkoop
Looms (Nijverdal)
29/06/2016
9

tevreden over het proces van a tot z

Service
Anoniem
23/06/2016
8

Ik vind dit een goed cijfer

Service
Dhr. H. Jansen (Raalte)
23/06/2016
9

Goede en betrouwbare medewerkers. Fijne sfeer en ik heb goede contacten bij zowel receptie als in de werkplaats.

Service
Anoniem
22/06/2016
9

Reparaties zijn goed uitgevoerd. Vooraf een prijsopgave gekregen, en voor enkele extra reparaties ben ik gebeld. Prima overleg. Vriendelijk en bekwaam personeel. Zelfs de auto gewassen zonder dat ik het wist. Zeer netjes.

Service
Anoniem
15/06/2016
10

Goede prijs, service en betrouwbaarheid! Volgende auto, zeker weer een Toyota

Service
j. hallink (nijverdal)
15/06/2016
9

goede garage en behandeling en komt afspraken na.

Service
Mevr.Astrid Wichgers-Brouwer (Meppel)
15/06/2016
9

we zijn al lang een tevreden klant van Morrenhof worden altijd vriendelijk ontvangen en krijgen uitleg als dit nodig is na een reparatie of beurt.

Service
Riny den Heijer (Holten)
15/06/2016
9

Zeer vriendelijke mensen

Service
W.Slinkman (Heeten )
10/06/2016
8

Duidelijke informatie vooraf en factuur volgens afspraak.

Service
Anoniem
01/06/2016
10

omdat ze altijd klaar staan voor de klant met hun expertise.

Service
Casteels (Olst)
25/05/2016
10

Deskundig personeel.
Men houdt zich aan de afspraken.
Correcte kostenopgave

Service
Dhr. J. Dingerdis (Raalte)
18/05/2016
9

Vriendelijke ontvangst, goede uitleg, lekker kopje koffie, genoeg tijdschriften en kranten om door te nemen, alles geregeld volgens afspraak

Verkoop
Dick van de Merwe (Raalte)
11/05/2016
10

De hele afhandeling, vanaf de eerste binnenkomst tot aan de aflevering, was buitengewoon netjes. Na een uitvoerige proefrit was ik voldoende overtuigd van mijn latere aankoop. Daarna is alles verder perfect en snel geregeld. Binnen een maand reed ik in mijn nieuwe auto. Ik ben zeer tevreden over de gehele gang van zaken.

Service
Frans Oosterlaar (Raalte)
11/05/2016
9

Zeer goed
Met de afspraken altijd okee
Onderhoud zeer goed
Auto altijd schoon

Service
Anoniem
29/04/2016
8

niet blij met de lange wachttijd (2 uur) voor slechts een bandenwissel

Service
dhr F. kroes (Heino)
29/04/2016
8

correcte vriendelijke behandeling

Service
Anoniem
06/04/2016
9

Klantvriendelijk,deskundig en betrouwbaar.

Service
Mevr.Douma (Raalte)
05/04/2016
10

Omdat ze alles naar wens doen en de auto weer helemaal in orde thuis komt

Verkoop
Kramer & de Graaf, interim management (Dalfsen)
30/03/2016
10

Het is een fijne garage, uitstekende service en kwaliteit van de dienstverlening. We hebben hier onlangs onze beide nieuwe auto's gekocht, een RAV Hybride en een Auris Hybride. Sinds we in de regio wonen, komen en kopen wij hier, en dat is ruim 12 jaar. Zeer tevreden.

Service
Dhr. Gert van den Berg (Beuningen Gld)
02/03/2016
9

Deze dealer heeft alles goed op de rit en het is altijd prettig om daar te zijn.
Ik woon op 90 kilometer afstand maar blijf deze dealer trouw terwijl er een Toyota dealer op +- 8 km van mijn huis zit.

Service
Dick Krukkert (Nijverdal)
02/03/2016
10

Netje gewoon super dealer

Service
Anoniem
11/02/2016
8

vriendelijk en behulpzaam

Service
h.wijnen (raalte)
27/01/2016
10

ervaring en communicatie en expertise

Service
Anoniem
20/01/2016
9

goede service en vakmanschap

Verkoop
Anoniem
14/12/2015
9

Een vertrouwde dealer met een hele goede service.

Service
Anoniem
02/12/2015
9

Dealer voldoet volledig aan de verwachting. Goede service. Vriendelijke en bekwame medewerkers.

Service
Anoniem
25/11/2015
9

Ongewoon gewoon goede service!

Verkoop
Anoniem
25/11/2015
10

Laag drempelig, klantvriendelijk, prima service

Service
Anoniem
29/10/2015
10

goede service en medewerkers die meedenken met de klant

Service
de heer jan leuvenink (gorssel)
28/10/2015
9

volmaakt is niemand

Service
Anoniem
21/10/2015
10

Bevalt goed geen klachten.

Service
Anoniem
14/10/2015
7

ben tevreden

Service
D. Assink (Raalte)
14/10/2015
8

amper iets

Verkoop
Anoniem
07/10/2015
10

Het personeel is zeer klantvriendelijk. Je bent in deze garage geen nummer maar een klant/persoon/mens.
We zijn vanaf 2007 klant en ik kan alleen maar zeggen dat we zeer tevreden zijn. Een pluim voor het personeel in de showroom en in de garage.

Service
J. W. ten Berge (Heino)
05/10/2015
8

Hele goede ervaring met garantie reparatie en service .

Verkoop
abm wichink kruit (schalkhaar)
30/09/2015
9

prima behandeling en goede nazorg

Service
Kramer & de Graaf (Dalfsen)
30/09/2015
10

Goede dealer, deskundig, vriendelijk en klantgericht. Denkt met je mee en weet waarover het gaat.

Service
De Stoofpot (Deventer)
16/09/2015
9

prima service, vriendelijk, correct kortom uitstekende zaak.

Service
ROB MULDER (HEETEN)
11/09/2015
10

AL MEER DAN 10 JAAR HET MEEST VERTROUWDE ADRES VOOR MIJN AUTO.
EEN DEALER WAAR JE JE THUIS VOELT.

Service
Mevr.Douma v. d. Berg (Raalte)
17/08/2015
10

Omdat er op alles niets negatiefs is aan te merken

Verkoop
Anoniem
04/08/2015
9

spontaan en vriendelijk

Service
Anoniem
22/07/2015
10

Dit noem ik nu een DEALER, met hoofdletters. Is op alle fronten prima.

Service
B .kogelman (raalte)
22/07/2015
10

bevalt prima

Service
Anoniem
08/07/2015
8

een 10 is altijd wel veel

Service
Gé Koerkamp (Heeten)
08/07/2015
9

Men is vriendelijk, de afspraken worden na gekomen, bij eventuele extra kosten word men van te voren op de hoogte gesteld. De auto word keurig af geleverd

Service
Henk Schippers (Raalte)
08/07/2015
9

Afspraak = Afspraak en er wordt altijd gevraagd of er wat met mijn Toyota aan de hand is.

Service
Anoniem
06/07/2015
8

We voelen ons thuis en worden goed en correct behandeld.

Service
Bert van Eijk (Holten)
17/06/2015
10

Zeer goede service, vriendelijke benadering en altijd bereidt tot uitleg of toelichting.
Men neemt de tijd voor de klant en tijdens het wachten in een prettige wachthoek staat de koffie klaar en ligt er de krant van de dag hetgeen het wachten vergemakkelijkt. Tevens wifi aanwezig.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

omdat je vriendelijk word geholpen

Verkoop
Anoniem
13/05/2015
10

transparant, klantvriendelijk en eerlijk

Service
Hans Hoogeveen (Almelo)
13/05/2015
9

Mijn dealer heeft me tot nu toe altijd zeer correct geholpen en is uitermate gastvrij. Ook is het personeel steeds behulpzaam bij al mijn vragen.

Service
Anoniem
29/04/2015
8

prettig & komen afspraken na

Service
h.wilmink (raalte)
29/04/2015
8

tevreden over de service

Service
Gert van den Berg (Beuningen (Gld))
01/04/2015
10

Zeer persoonlijke en Klantgerichte benadering daar rij ik graag een uurtje voor om naar deze dealer te gaan!!!

Service
Dhr.T.A.J. Wichgers (Meppel.)
05/03/2015
9

Fijne Dealer correcte afhandeling en service goed uitgevoerd.

Service
Anoniem
25/02/2015
8

Met het bezit van een toyota ga je met plezier naar de garage voor een beurt!

Service
Gerrit Nekkers (Hellendoorn)
11/02/2015
9

gewoon goed voor elkaar kom er al jaren

Service
Anoniem
04/02/2015
8

goede service.

Verkoop
Anoniem
29/01/2015
8

prima service

Verkoop
Herman Veldman (Haarle)
28/01/2015
10

gewoon je bent er altijd welkom
word netjes behandeld

Service
Anoniem
27/01/2015
8

We worden altijd correct behandeld.

Verkoop
A.J. Voorhorst (Nijverdal)
26/01/2015
8

Bij binnenkomst had ik gelijk een goed gevoel.

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

Klantvriendelijk, vakkundig, alles is goed geregeld. Toptteam!

Service
Anoniem
23/10/2014
9

Vriendelijk, denken mee, flexibel en voelt betrouwbaar

Verkoop
Anoniem
22/10/2014
9

betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
8

We zijn op een eerlijke, open manier behandeld. De vragen die we hadden werden geduldig beantwoord en we zijn tot een aankoop gekomen die volledig beantwoord aan onze wensen.

Service
Anoniem
21/10/2014
8

We zijn tevreden met de garage Morrenhof in Raalte

Service
Dhr Edwin M (Hellendoorn )
21/10/2014
9

omdat deze gewoon alles op orde heeft, en een goede dienstverlening

Service
A.O.Timmer (Diepenveen)
20/10/2014
10

Zijn betrouwbaar bij onderhoudsbeurten en reparaties.
Het geeft mij een rustig gevoel dat er nauwgezet wordt gewerkt.
Ik ga er graag naar toe als het nodig is.
Het is een prettig adres.

Service
Anoniem
16/10/2014
9

vriendelijk, professioneel, meedenkend

Verkoop
Rob Mulder (Heeten)
07/10/2014
10

Ik heb in de 12 jaar dat ik nu bij deze dealer ben nog nooit een punt van kritiek gehad.
Slechts één keer heb ik noodgedwongen een model van een ander merk gehad omdat er op dat moment geen enkele Toyota paste bij mijn wens. Na 3 jaar weer terug naar Toyota omdat de wensen anders waren geworden.

Service
Anoniem
01/10/2014
8

alles is prima in orde. Ik geef niet zo vlug een 10.

Service
Anoniem
01/10/2014
8

Volgens afspraak

Service
Henk Eikelboom (Raalte)
29/09/2014
9

Omdat er goed en prettig met je omgegaan word.

Service
Anoniem
24/09/2014
8

Heel klantvriendelijk en duidelijkheid over de werkzaamheden.
Wij zijn nog steeds tevreden klanten!!

Service
Anoniem
23/09/2014
10

goed werk en geen verrassingen

Service
D. Assink (Raalte)
23/09/2014
8

Medewerkers paren professionaliteit aan couleur local.

Service
Anoniem
22/09/2014
9

door de klantvriendelijkheid en goede service

Service
M.Rensen (Luttenberg)
19/09/2014
8

dealer kan verder wel goed zijn dat kan ik niet beoordelen

Service
Anoniem
09/09/2014
9

Prima service en zeer klantvriendelijk benadering. Toyota is gewoon een goed merk.

Verkoop
Anoniem
08/09/2014
7

Omdat ik nog niet zolang bij deze garage ben weet ik nog niet hoe ik ze moet beoordelen, maar tot nu toe ben ik tevreden.

Verkoop
Anoniem
02/09/2014
9

Is een klantvriendelijke dealer, die probeert, ook buiten het kader van de normale diensten, de klant te helpen.

Service
Christian (Deventer)
01/09/2014
10

Klant vriendelijk!!!

Service
Anoniem
27/08/2014
8

Betrouwbaar, goede service en voorlichting m.b.t. Prijs en uit te voeren werkzaamheden

Service
Anoniem
19/08/2014
8

Prima garage, uitstekende service, niks mis mee!

Service
Dhr. R.J. van Waveren (Raalte)
13/08/2014
6

fouten worden gemaakt, en niet opgemerkt. Er is blijkbaar geen nacontrole.

Service
Anoniem
05/08/2014
7

omdat het totaalbedrag wel erg hoog was op prijsopgave 288 euro kwam uit op 598 euro / met meerwerk en de accu moest wel/niet vervangen worden?

Service
Anoniem
23/07/2014
10

vriendelijke en deskundig personeel

Service
Joris IJsseldijk (Raalte)
21/07/2014
9

Door de geweldige service

Service
Anoniem
17/07/2014
8

correcte afspraak en klantvriendelijk

Service
Anoniem
17/07/2014
9

Tevreden

Service
H J Sijbom (Raalte)
17/07/2014
10

Komt op mij betrouwbaar over.

Service
Anoniem
16/07/2014
8

een mooi rapport cijfer toch

Service
Anoniem
16/07/2014
8

Goede service en vriendelijk geholpen worden, bij de receptie en werkplaats

Service
Anoniem
10/07/2014
8

Mijn mening is dat een 8 goed is. daar heb ik de volste vertrouwen in.

Service
Anoniem
08/07/2014
8

prima service. van te voren op de hoogte van prijs, bij extra zaken wordt ik op tijd geinformeerd. Auto wordt schoon afgeleverd zonder meerprijs.

Service
w.weertman (heino)
08/07/2014
9

omdat alles volgens afspraak is verlopen.

Verkoop
Anoniem
26/06/2014
9

Goede service en persoonlijke benadering

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Morrenhof is een zeer klantvriendelijke en servicegerichte dealer.

Verkoop
G.J.W.Thomassen (Diepenveen)
26/06/2014
8

Klantvriendelijk ze nemen de tijd voor de klant.

Service
Anoniem
12/06/2014
8

Goede Kennis en Service

Service
Pronk (Marienheem)
12/06/2014
9

Ik ben tevreden met mijn dealer.

Service
Anoniem
10/06/2014
9

fijn geholpen, vriendelijk personeel

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.